DBL Holland | 2024 Basketball TabellerKampe spilletVundetTabt%Point forPoint modPointSeneste form

DBL Holland

DBL Netherlands står for Dutch Basketball League. Det er en professionel basketballliga i Holland. Ligaen hed tidligere Eredivisie, men blev erstattet af den belgisk-hollandske BNXT League i 2021. Ligaen har udover DBL også et par mindre afdelinger og en juniorafdeling. Denne artikel fokuserer på den nuværende tilstand af den hollandske basketballliga. For mere information om DBL, se venligst listen nedenfor.

DBL er en professionel basketballliga i Holland. Den nuværende sæson er sæsonen 2021/2022. Elleve hold konkurrerer i ligaen, inklusive Yoast Utd, Donar Groningen, BAL Weert, Zwolle og OVV. DBL resultater, stillinger og statistikker kan findes på ligaens officielle hjemmeside. Tabellen nedenfor viser de seneste kampresultater og stillinger for ligaen. For hvert hold vil statistikken vise dig deres kampsekvenser og resultater. Eksempelvis har Den Bosch vundet otte hjemmekampe, Den Helder har tabt syv, og Leiden har vundet alle otte udekampe.

Der er et par måder at spore DBL. For eksempel kan du tjekke livescores og få notifikationer om hvert spil i realtid. Hvis du har et favorithold, kan du også spore resultaterne af alle de tidligere spil. Du kan også se, hvad DBL har opnået i løbet af den seneste måned. Derudover kan du følge DBL på sociale medier ved at følge deres officielle konti på Facebook, Twitter og YouTube.